Reviews

Wat zeggen mensen over Koester

Begeleiding

Kim

In juni 2021 zocht ik contact met Daisy, nadat ik gehoord had dat mijn moeder terminaal was en niet lang meer bij ons zou zijn. Ik voelde me radeloos, verloren.

Daisy bood aan een kopje koffie samen te drinken. Ze luisterde met oprechte aandacht naar mijn verhaal en nam alle tijd. Ik voelde me meteen op mijn gemak door haar warme uitstraling, haar groot empathisch vermogen en de ruimte die ik kreeg om mijn verhaal te delen.

In de maanden die volgden na het overlijden van mijn moeder was Daisy er. Ik mocht naar haar schrijven wanneer ik me overspoeld voelde. Ik schreef aan haar alsof ze mijn persoonlijke dagboek was. Zo vertrouwd, zo veilig. Af en toe checkte ze in bij mij, altijd op het moment dat ik daar behoefte aan had. Alsof ze het voelde...

Nu, een jaar later, is Daisy er nog steeds. Ik ben haar onwijs dankbaar voor haar steun, geduld, begrip, tijd en liefdevolle aanwezigheid.

Indien rouw op je pad komt, gun ik je de ondersteuning van Daisy. Zij helpt je de zwaarte te dragen en verlichten.

Training

Lucie

Training "Als verlies te gast is" 

Met aanvankelijk een beetje een ongemakkelijk gevoel deelgenomen aan deze workshop, echter dat gevoel was binnen no time verdwenen na het openhartig kennis makings rondje. Daisy blijkt in staat te zijn om helder en vanuit haar innerlijk ( weet niet zo goed hoe ik het anders moet verwoorden) te benoemen wat we vaak niet durven uit te spreken m.b.t. afscheid nemen in welke vorm dan ook. Ze heeft ons laten zien en beleven hoe een rouwproces (voor iedereen anders) in elkaar zit. Dit wetende brengt je meer inzicht in het proces rouwen en tegelijkertijd ook de noodzaak ervan.

Kortom, een hele fijne, waardevolle en leerzame middag, en ja , er werd ook gelachen. Zeker aan te bevelen voor een ieder die vroeg of laat met afscheid te maken krijgt. Daisy, je deed het super en professioneel en je durfde je ook kwetsbaar op te stellen. Chapeau en hartelijk bedankt!

Training

Resie

Training "Als verlies te gast is"

Ik ben er trots op dat ik de training van Daisy heb mogen bijwonen. Ze gaf mij het gevoel dat ik ertoe doe, als persoon. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik mij, in een groep, kwetsbaar durfde op te stellen en mijn verhaal deelde. 

Ik heb veel van haar geleerd.

Training

Marloes

Training "Als verlies te gast is bij kinderen".

Een inspirerende ochtend.

Een ochtend aangepast aan de behoeften van de deelnemers. Gegeven door een kundig, spontaan en toegankelijk iemand. Met Daisy kon vooraf goed nagedacht worden over de invulling van de dag zelfs en tevens over een eventueel vervolg. Hier werd alle ruimte aangegeven. Nogmaals dank!

Training

Vera

Training: "Als verlies te gast is bij kinderen"

Een training om te koesteren

 

Vandaag de training "Als verlies te gast is bij kinderen", gevolgd. Een training die prikkelt tot openstellen; actief meedenken hoe  je jonge kinderen kunt bijstaan bij een verlieservaring. Dit alles in een veilig gecreërde omgeving. De wijze van de voorbereiding en de manier waarop Daisy haar training brengt vind ik erg prettig. Ik zou deze training zeker aanbevelen bij mijn collega's.

Daisy, dank je wel, voor mij een training om te koesteren. 

Begeleiding

Ellen

Met de begeleiding van Daisy rende ik niet meer weg voor dit lastige hoofdstuk in mijn leven.

Met de hulp van Daisy kon ik het overlijden van mijn dierbare een plekje geven. Met de begeleiding van Daisy rende ik niet meer weg voor dit lastige hoofdstuk in mijn leven. Ik vond het begeleidingstraject extra fijn bij Daisy omdat ze heel goed weet hoe ze met jongeren om moet gaan. Het is enorm waardevol voor mij geweest. Het heeft mij enorm geholpen om gevoelens van verlies en rouw een positieve wending te geven. 

Training

Renée

Training "Kleine en grote verliezen".

Als team begrijpen we mekaar beter. 

Heel fijn om met een team / collega's deze training te volgen. Gewoon voor het inzicht wat verlieservaringen met mensen doet en daardoor ook een soort teambuilding als effect heeft. 

Door deze training ben ik beter in staat om verlies van verschillende kanten te kunnen bekijken. Hierdoor heb ik meer inzicht en begrip gekregen in het omgaan met verlies op de werkvloer.

Training

Sam

Als velies te gast is bij jongeren

Vaak worden docenten overspoeld met cursussen en workshops. Dit is echter naar mijn idee een van de beste workshops die ik tot nu toe heb gevolgd gedurende mijn onderwijs carrière. Ogen worden voor je geopend maar ook sommige zaken worden voor je bevestigd. Als docent krijg je handige tips hoe je onderwerpen zoals rouw, verlies en zelfmoord in de klas kunt bespreken. Met handige simpele materialen kan er al snel een heel interessant maar soms ook heftig gesprek ontstaan tussen docent en leerling.

Daisy weet je gerust te stellen en luistert goed naar jouw ervaringen en verhalen. Zij heeft zelf ook een brede achtergrond als docent en weet precies wat er speelt binnen de school. Een workshop zoals deze zou elke docent een keer gevolgd moeten hebben zodat je ook met een andere blik gaat kijken naar leerlingen met bijvoorbeeld vervelend gedrag. Een top aanrader voor iedere docent!

Training

Luca

"Als verlies te gast is bij kinderen"

Ik heb de training als zeer waardevol ervaren. Het heeft mijn ogen geopend op sommige punten, waar je je oprecht niet altijd bewust van bent, maar wat wel een enorme impact kan hebben hoe een kind zich durft en kan uiten in de klas.

Ik vind dat wij als school een verantwoordelijkheid dragen om te zorgen dat het stuk rouw- en verliesverwerking beter georganiseerd wordt en hier ga ik ook graag mee aan de slag. Fijne concrete en direct bruikbare tips en materialen om in te zetten in de klas.

Begeleiding

Ursula

En toen plotseling was er bij mij iets “wakker” gemaakt.

Een allesoverheersend verdriet en een hoofd dat zo vol zat, waardoor ik letterlijk tegen een muur liep.

Daisy heeft mij bij de hand genomen en samen hebben we een “reis” gemaakt, want zo voelde het voor mij.

Daisy die zo goed woorden kon geven aan gevoelens en situaties, waar ik het zo moeilijk mee had.

Het feit dat ze je daarin begeleidt en helpt is van onschatbare waarde.

Iemand heeft dit al eens ergens gezegd, maar ik zeg het nu ook: Ik gun iedereen een Daisy.

 

Danke leeve

Training

Ghislaine

Daisy weet op een uitmuntende manier de kern te raken en verbinding te leggen.

Ze heeft de kwaliteit om je binnen vijf minuten dermate op het gemakt te stellen dat je nadenkt over de diepste gevoelens. Het is jouw eigen proces of je deze wilt delen.  
Na de sessie heb je niet enkel antwoorden maar word je uitgedaagd om over zaken (anders) te redeneren. 

Zoals mijn collega zei: ‘je gunt iedereen een sessie bij Daisy.’